Skip to content

Мрежов Маркетинг

Какво е мрежов маркетинг маркетинг (MLM)?

Терминът мрежов маркетинг (MLM) се отнася до стратегия, използвана от някои компании за директни продажби за продажба на продукти и услуги. МЛМ насърчава съществуващите членове(съструдници) да популяризират и продават своите предложения на други лица и да привличат нови служители в бизнеса. На дистрибуторите се плаща процент от продажбите на техните служители. Новите служители стават дистрибуторска мрежа или низходяща линия и от своя страна са насърчавани да правят продажби, за да печелят пари. Много MLM мрежови бизнеси са законни, но има незаконни операции, които се управляват като пирамидални схеми. За това е важно да изберете правилната компания за мулти левел маркетинг(МЛМ)!

crypto-income-pasivendohod.bg-bitkoin-kripto-valuti-online-targuvane-min

Как работи мрежовия маркетинг?

Мрежовия маркетинг е легитимна бизнес стратегия, която обикновено се използва от фирми, които разчитат (силно) на продажбите, за да генерират приходи. За разлика от традиционните канали за продажба, мрежовите маркетингови програми включват използването на мрежи за продажби и за набиране на нови сътрудници. 

Ето как работи. Физически лица се включват в бизнеса като изпълнители, независими собственици на бизнес, дистрибутори или директни търговци. След това тези хора имат задача да продават продуктите и/или услугите на компанията на други, включително семейство и приятели. Продажбите могат да се извършват лично или онлайн. Те получават комисионна за всяка продажба, която правят.

Нашите партньори

 Доход БГ - Dohod.bg Сайт за вашите нови доходи на пари
мрежов маркетинг с myaloe.bg
Elizabet.bg - Дамски дрехи онлайн магазин

Как да създадем мрежов маркетинг?

Хиляди хора в България се довериха на немската компания LR и вече се радват на гарантиран пасивен доход всеки месец. Как да създадете мрежов маркетинг и вие? Ставането на сътрудник в никога не е било по-лесно! Регистрирайте се напълно безплатно, без големи инвестиции и без това да пречи на основната Ви дейност!

pasiven-dohod-bg-izkarvane-na-pari-online-min
Passive-Income-Ideas-Money-izkarvane-na-pasivni-dohodi-online-affiliate

 Стартирай собствен бизнес БЕЗ РИСК!

Без Работно Време

Предимството на мрежовия бизнес с LR Германия, е че нямате работно време! Точно така, работите когато поискате и по-колкото искате. Това е предимство ако имате друг бизнес или работа. Така ще имате повече време за себе си, Вашето семейство и повече време за развиване на Вашия пасивен доход.

Пасивен доход

Пасивен доход

Повече свободно време

Повече свободно време

Финансова независимост

Финансова независимост

Искаш ли да започнеш да печелиш още сега ?

Ставането на сътрудник на LR България е много лесно! Натиснете върху бутона по-долу и завършете регистрацията във формата за контакт. Представител на myALOE ще се свърже с  Вас за да Ви даде правилните насоки и да започнете да печелите пари в най-кратък срок!

Имате въпроси?

В случай, че в тази страница не сте намерили отговора на Вашите въпроси, не се колебайте да се свържете с нас: